Як засолити гливи

Як правильно смажити гливи?

Гливи промити, зрізати грубі ділянки і нарізати середніми шматочками. Викласти нарізані гриби до овочів на сковороду і смажити 20 хвилин, часто помішуючи. Потім додати сметану і спеції, протушкувати гриби ще 5 хвилин і вимкнути вогонь. Подавати гливи зі сметаною з рубаною зеленню.

Як швидко замаринувати гливи?

Швидко мариновані гливи

  1. Гливи чистите, миєте, струшуєте зайву воду
  2. Варите маринад у пропорції на 1 л води: 150 мл 6% оцту або 120 мл 9% оцту (розчин має бути відчутно квасним але не разючим) …
  3. Маринад заварюєте і як закипів – опускаєте помиті гливи. …
  4. Відціджуєте. …
  5. Перед подачею додаєте тонко накраяної цибульки, олії.

Скільки потрібно готувати гливи?

Після закипання води, варити гливи протягом 15-20 хвилин при помірному вогні. Час варіння може зрости до 25 хвилин, якщо гриби дуже великі.

Як солити гливи в домашніх умовах швидко
Оригінальний присмак глива в цій засолюванні дадуть такі спеції, як чебрець і коріандр. Свіжий чебрець не дуже поширена приправа до консервації, але все-таки застосовується в солінні, мочіння продуктів. Насіння коріандру також використовують в засолках. Поєднання цих двох інгредієнтів, …