Кляр на пиві для капусти цвітний

Для кляра змішати пиво, яйце, сіль, перець і борошно. Кляр повинен бути не занадто рідкий, щоб добре обволікав капусту. Шматочки капусти занурити в кляр і смажити на олії з двох сторін на гарячій сковороді.

Як приготувати кляр для цвітної капусти?

Цвітну капусту відварити у підсоленій воді 5—7 хв. Яйця збити, борошно змішати з сухарями. Після охолодження суміші кожне суцвіття окремо по черзі вмочити в яйце потім в борошно з сухарями і смажити на добре розігрітій олії до золотистого кольору.

Як смачно приготувати цвітну капусту на сковороді?

Капусту порізати, розібрати на шматочки. Кожен шматочок вмочити в клярі і викласти на розігріту сковороду. Обсмажувати цвітну капусту 3-5 хвилин до золотистого кольору.

Як смачно приготувати цвітну капусту в духовці?

Підготовлену цвітну капусту викласти в змащену вершковим маслом форму, залити яєчно-сметанною сумішшю, притрусити поверхню тертим сиром і запікати близько 15 хвилин за 180-200°С до утворення рум'яної скоринки.

Кляр для цвітної капусти – 5 рецептів клярі / рецепти
Кляр на пиві Готуємо цвітну капусту в клярі з пива. Це простий спосіб обсмажування капусти, якщо потрібен повітряний кляр.