Що можна приготувати із стрілок часника?
5 смачних страв з часникових стрілок (рецепти)
- Паста з часникових стрілок (соус Песто) Песто, це італійський соус на основі базиліка, сиру і оливкової олії. …
- Смажені стрілки часнику Ріжемо стрілки довжиною 6-7 см. …
- Мариновані часникові стрілки …
- Заморожені часникові стрілки на зиму …
- Часниковий крем суп з сирними грінками
Кеш
Як правильно готувати часникові стрілки?
Часникові стрілки помити, перебрати, видалити “коробочки” з насінням. Решту стрілок порізати на частинки по 3-4 см. Покласти порізані пагони в сковороду з олією та смажити на середньому вогні під кришкою 15-20 хв., поки вони не розм'якнуть. Час від часу піднімати кришку і помішувати. Кеш
Як засолити часникові стрілки?
Треба взяти часникові стрілки, промити їх та порізати на шматки довжиною 15-20 сантиметрів. Після цього беруть каструлю, наливають воду та доводять до кипіння, а потім бланшують в ній стрілки протягом 2-х хвилин.
Часникові стрілки – 12 рецептів смачних страв із часникових …
Якщо хочеться зберегти на зиму весняну свіжість, слід маринувати часникові стрілки. Молоді пагони, консервовані в запашному маринаді, …