Як приготувати пір’я часнику

Часникові стрілки досить вимити, нарізати і обсмажувати в олії 3-4 хвилини. Таку зелень можна додавати в каші, супи, яєчню, м'ясні страви, а також використовувати як гарнір. Часникові стрілки можна замаринувати на зиму. Маринад готують такий же, як для огірків.10 черв. 2022 р.

Що зробити з пагонів часнику?

Часникові пагони, обсмажені в олії, подають як гарнір до м'яса, сирів або страв з яєць. Смажені паростки часнику за смаком нагадують гриби. Стебла чудово поєднуються з соєвим, томатним соусом, гірчицею, томатним соком. Багато страви азіатської кухні гострі на смак.

Як правильно приготувати стрілки часнику?

як приготувати часникові стрілки Часникові стрілки помити, перебрати, видалити “коробочки” з насінням. Решту стрілок порізати на частинки по 3-4 см. Покласти порізані пагони в сковороду з олією та смажити на середньому вогні під кришкою 15-20 хв., поки вони не розм'якнуть. Кеш

Що можна зробити з стрілок з часнику?

Найпростіше, що можна зробити з часникових стрілок – заморозити на зиму (попередньо помити, висушити і подрібнити). При цьому квіткові бруньки треба обрізати. Вони не придатні до споживання. Потім заморожені стрілки з часнику можна додавати, як приправу в кінці приготування перших і других страв.

Пожовтіло пір’я часнику: народні методи "лікування", …
Розведіть 250 г солі на 10 літрів води та поливайте часник. Через 10-14 днів підгодуйте рослину спеціальним препаратом від шкідників. На 8 літрів води потрібно 50 г нашатирного спирту. Обприскуйте грядки увечері. Для профілактики від шкідників перед посадкою необхідно протравлювати часник у фунгіциді.