Як зробити ковбасу з курки?
Ковбасу можна зварити і запекти. Якщо варити, то потрібно поставити ковбасу у глибоку каструлю та залити водою, щоб повністю її накрила. Коли вода закипить, варити ще 60 хвилин. Якщо запікати, то 60 хвилин при температурі 160 С. Після того ковбасу, залишаємо на 3-4 години, щоб повністю вистигла.
Як правильно приготувати домашню ковбасу?
За бажанням ковбасу можна попередньо проварити у підсоленій воді хвилин 10, а вже потім смажити або запікати.
Скільки готувати домашню ковбасу?
Домашня ковбаса з свинини в середньому вариться 40-45 хвилин після закипання води в каструлі. Домашня ковбаса з яловичини вариться 55-60 хвилин до готовності після закипання води. Домашня ковбаса з курки в середньому вариться 30-35 хвилин після закипання води в каструлі.
Куряча ковбаса в домашніх умовах: покроковий рецепт
Готову ковбасу слід спочатку добре остудити і тільки потім нарізати, смажити, використовувати в салати, супи, окрошку і т. д. Як бачите ця ковбаса універсальна, тому що її можна …