Як готувати сушені лисички

Як правильно вживати сушені лисички?

Гриби треба висушити, змолоти на порошок і вживати зранку натще по 1 ч. ложці. Курс – 14 днів (на Місяць, що спадає).

Як правильно сушити гриби лисички?

Для цього лисички потрібно розмістити одним шаром на плоскій поверхні, застеленій папером і помістити на підвіконня чи балкон. Також гриби можна нанизати на цупку нитку та підвісити в місці, що добре провітрюється. Також лисички гарно сохнуть, навіть, на звичайній шафі, поверхню якої слід застелити папером. Кеш

Як правильно приготувати лисички?

Як готувати лисички Промиті лисички потрібно варити у підсоленій киплячій воді, наприклад, з додаванням часнику, також можна додати чебрець. Варити довго не потрібно: декількох хвилин достатньо, потім гриби потрібно відкинути на друшляк. У такому вигляді їх можна вже споживати, наприклад, використавши для салату.

Як готувати сушені лисички: рецепти страв з сухих грибів
Сухі плодові тіла додають в перші страви, роблять з них приголомшливі соуси, ароматне рагу, солянку, запіканку, смажать з м’ясом і картоплею, запікають в духовці зі сметаною, роблять паштети. Пропонуємо 9 простих і швидких рецептів …