Вишня в’ялена в домашніх умовах

Як зробити в Ялені вишні?

Застеліть деко пергаментом для випічки, викладіть на нього вишню в один ряд. Постарайтеся розташувати ягоди так, щоб вони не дотикалися. Поставте вишню в розігріту до 80 градусів духовку і вяльте з відкритими дверцятами протягом 1,5 години. Потім понизьте температуру до 50 градусів і печіть ягоди ще 2,5 години. Кеш

Як зберігати в Ялена Вишня?

Зберігайте в'ялену вишню в скляних банках в прохолодному місці, можна в холодильнику. Додавайте ці ягоди у пироги, пиріжки та торти. Або ж їжте замість цукерок разом з чаєм. Кеш

Як правильно сушити вишні в сушарці?

Розташуйте ваші вишні без кісточок (цілими, половинками чи цілими з цукром). Встановіть температуру дегідратора на 55 градусів Цельсія і включіть його на 16-48 годин для повного висушення вишень. Час сушіння залежить від обраного способу сушіння (з цукром чи без, цілими чи половинками) та розміру ваших ягід.

В’ялена вишня з кісточкою і без: як зробити в домашніх …
В’ялена вишня в домашніх умовах: рецепт без кісточок. Цей спосіб готування практично не відрізняється від інших. Для в’ялення беруть: 1,5 плодів вишні; 600 г цукрового піску; 500 г чистої води.