Як засолити качани капусти в бочці

На 1 літр води додайте дві столові ложки солі і добре перемішайте. Коли сіль розчиниться, влийте розсіл в капусту. Для заквашування капусти потрібно близько 10 днів.

Що потрібно щоб квашена капуста була хрусткою?

Щоб капуста була хрусткою, рекомендується процес заквашування починати при кімнатній температурі, а закінчувати приблизно при 0 ° С. Для отримання хрусткої капусти готуємо її в розсолі. Особливість в тому, що за цим рецептом капусту не потрібно м'яти для виділення соку.

Скільки солі на 10 кг капусти?

Скільки солі і моркви на 10 кг капусти Якщо ви вирішили квасити капусту з морквою, то її потрібно брати в кількості 3% від ваги капусти, тобто 300 грам моркви на 10 кг капусти. А ось солі на 10 кг капусти потрібно 200 грам, або 8 столових ложок без гірки.

Що робити якщо квашена капуста суха?

Коли заготівля в перші 24 години не дала сік, можна окремо приготувати розсіл. Кип'ятять воду, додають столову ложку солі і стільки ж цукру (на кожен літр води). Дають розсолу охолонути, а потім заливають в ємність так, щоб вона повністю покрила капусту. Потім залишається поставити якісний гніт і доквасити страву.

Як заквасити капусту в бочці будинку – покроковий рецепт
Наші бабусі квасили капусту і заготовляли інші соління в дубових бочках. Дуб – деревина міцна, не схильна до гниття. Навпаки, вона має потужний …