Скільки варити полуницю

Полуницю помити, видалити плодоніжки і перебрати, залишивши тільки цілі невеликі ягоди. Потім помістити їх в каструлю, пересипавши цукром, накрити кришкою і залишити на 3 години. Варення слід варити в три етапи: на маленькому вогні довести до кипіння і варити по 5 хвилин, знімаючи піну.

Скільки потрібно варити варення з полуниці?

Акуратно струсити полуницю з цукром, залишити на 5-6 годин (за цей час полуниця дасть сік). Банки і металеві кришки вимити, простерилізувати. Поставити каструлю на невеликий вогонь, довести до кипіння. Варити полуничне варення 7-10 хвилин на невеликому вогні. Кеш

Як варити полуницю?

Полуницю перебрати, промити, видалити "хвостики", перебити ягоди блендером або пропустити через м'ясорубку. Потім протерти полуницю через сито, всипати цукор і перемішати. Вилити масу в каструлю, поставити на вогонь і варити, помішуючи, 5 хвилин. Видавити сік лимона і варити на маленькому вогні ще 20 хвилин. Кеш

Скільки треба цукру на полуничне варення?

Цукор грає роль консерванту, а тому необхідно чітко дотримуватися правильних пропорцій. У випадку з полуничним варенням, як правило, використовуються пропорції 1 до 1, слідчо – на 1 кг ягід використовують 1 кг цукру.

⏰ Як варити варення з полуниці – загальні правила, …
Як варити варення-п’ятихвилинку з полуниці 1. Полуницю перебрати, помити, обсушити, видалити хвостики і квітколоже. 2. Висипати полуницю в каструлю, засипати цукром, накрити і залишити на 8 …