Квасоля час дозрівання

Рекомендуємо звернути увагу на ранньостиглі (можна збирати урожай через 40-50 днів після появи сіянців) і середньостиглі (дозрівають на 70-80 днів) сорти, які використовуються не тільки для готування в свіжому вигляді, але і підходять для заморозки на зиму.9 січ. 2021 р.

На скільки часу замочувати квасолю перед варінням?

Квасолю можна залити холодною водою, у пропорції один до п'яти. Для такого замочування потрібний час — від 12 годин до доби.

Скільки потрібно квасолі на 1 сотку?

На 1 сотку городу посівна норма становить 1300 грамів квасолі. Оптимальна глибина висіву не повинна перевищувати 3-4 сантиметри. Якщо вологи у грунті мало, тоді глибину збільшіть до 5 см. Особливого догляду квасоля не потребує – варто поливати її, удобрювати грунт та розпушувати його.

Скільки днів дозріває квасоля?

Наприклад, за термінами дозрівання квасоля поділяється на ранньостиглу, що дозріває протягом 65 днів, середньоранню, термін дозрівання якої від 65 до 75 днів, середню з терміном дозрівання 75-85 днів, середньостиглу, якій для досягнення стиглості потрібно від 85 до 100 днів, і пізню, що зріє 100 і більше днів.

Коли збирати і як зберігати стручкову квасолю