Чи можна їсти листя цибулі порея

Ніжка — найцінніша частина цибулі порей, хоча навіть листя у цієї цибулі їстівне.15 лист. 2021 р.

Яку частину цибулі порей можна їсти?

Найсмачніша та найніжніша частина цибулі порею – біла стеблина, яка росте під землею. Для приготування страв використовують саме білу та ще світло-зелену частину стебла. А темно-зелене листя, зазвичай, зрізають і викидають. Якщо зверху є прив'ялі чи пошкоджені листочки, то їх треба попередньо зняти. Кеш

Як правильно готувати лук порей?

Цибулю-порей добре промийте та наріжте невеликими кружечками. Складіть цибулю-порей в каструлю, залийте гарячою водою, доведіть до кипіння та варіть 10 хвилин, після чого воду злийте. Додайте в каструлю молоко, поставте на вогонь, накрийте кришкою і тушкуйте на невеликому вогні 5 хвилин. Кеш

Скільки варити цибулю порей?

Готовий суп прикрасьте подрібненою зеленню — і можна подавати на стіл. Цибулю-порей відваріть в підсоленій воді не більше 10 хвилин, воду злийте.

Цибулю-порей. Склад, корисні властивості та …
Як приправа, цибуля-порей покращує смак багатьох страв: він солодший звичного для нас ріпчастої цибулі, його запах не такий різкий, і ще в ньому дуже …