Зварити варення із замороженої смородини

Скільки часу варити варення з смородини?

Смородинове варення "п'ятихвилинка"

  1. Ягоди добре промити та обсушити, скласти в каструлю.
  2. Додати цукор і перемішати. Дати постояти кілька годин.
  3. Довести до кипіння і варити на сильному вогні 5 хвилин.
  4. Розкласти у стерилізовані банки й закатати.

Кеш

Як зробити густе варення з смородини?

Спосіб приготування:

  1. Промийте та просушіть смородину.
  2. Візьміть каструлю, налийте води та 200 грамів цукру. Поставте на вогонь та почекайте поки суміш закипить. …
  3. Так само повторюємо, додаємо 200 грамів цукру та ягід, варимо 6 хвилин. …
  4. Розлийте варення у стерилізовані банки та закатайте кришками.

Як чистити смородину на варення?

Свіжозібрані стиглі ягоди смородини перебрати, ретельно промити їх у холодній воді, потім відкинути на друшляк і залишити на 30 хвилин, щоб стекла вода. В емальованій мисці для варення варимо сироп. Коли він закипить, зменшити вогонь до мінімуму. Ягідки смородини акуратно помістити в сироп.

Варення із замороженої смородини – смачне, як свіже! – Simya
Рецепти Варення із замороженої смородини – смачне, як свіже! Коли минулого року місяць не було світла, довелося варити варення із заморожених ягід. І воно вдалося дуже смачне, як свіже! Досить поширена ситуація, коли господині так дбають про запас ягід на зиму, що потім усі годі з’їсти.