Засолювання огірків у банках з оцтом

Як правильно солити огірки в банках?

Знадобляться на 3-літрову банку: Скляні банки вимити під проточною водою, затим на дно банки покласти листя смородини, вишні, дуба, хрону, суцвіття кропу і порізані зубчики часнику. Потім укладати огірки по черзі з травами і листям, наповнюючи банку доверху. Останній шар огірочків прикрити листям.

Як засолити огірки щоб були хрусткі?

Банки з огірками, засоленими холодним способом, закривають капроновими кришками і зберігають у холоді. А банки з огірками, залитими гарячою водою, закочуються залізними кришками і можуть зберігатися при кімнатній температурі. 4. Щоб солоні огірки вийшли щільними і хрусткими, замочіть їх у холодній воді на 3-4 години. Кеш

Що потрібно для засолки огірків?

Інгредієнти:

  1. огірки грунтові, або весняні дрібні, або будь-які що є — 500-700 г
  2. цукор — 1 ст. л.
  3. сіль — 1 ст. л.
  4. олія — 1 ст. л.
  5. кріп — 1 пучок
  6. часник — 3-4 зубчики
  7. оцет — 2 ст. л.

Кеш

Підготовка огірків до засолювання – Zidmarket.com.ua
Розм’якшення солоних огірків у банках, особливо за їх тривалому зберіганні, пов’язані з роботою пектолітичних ферментів. Найчастіше розм’якшення …