Як правильно солити огірки в банках?
Знадобляться на 3-літрову банку: Скляні банки вимити під проточною водою, затим на дно банки покласти листя смородини, вишні, дуба, хрону, суцвіття кропу і порізані зубчики часнику. Потім укладати огірки по черзі з травами і листям, наповнюючи банку доверху. Останній шар огірочків прикрити листям.
Як засолити огірки щоб були хрусткі?
Банки з огірками, засоленими холодним способом, закривають капроновими кришками і зберігають у холоді. А банки з огірками, залитими гарячою водою, закочуються залізними кришками і можуть зберігатися при кімнатній температурі. 4. Щоб солоні огірки вийшли щільними і хрусткими, замочіть їх у холодній воді на 3-4 години. Кеш
Що потрібно для засолки огірків?
Інгредієнти:
- огірки грунтові, або весняні дрібні, або будь-які що є — 500-700 г
- цукор — 1 ст. л.
- сіль — 1 ст. л.
- олія — 1 ст. л.
- кріп — 1 пучок
- часник — 3-4 зубчики
- оцет — 2 ст. л.
Кеш
Підготовка огірків до засолювання – Zidmarket.com.ua
Розм’якшення солоних огірків у банках, особливо за їх тривалому зберіганні, пов’язані з роботою пектолітичних ферментів. Найчастіше розм’якшення …