За якої температури варити кашу

Як класифікують каші за консистенцією?

За консистенцією каші діляться на:

  • розсипчасті;
  • в'язкі;
  • рідкі.

Як зварити розсипчасту гречану кашу?

Зазвичай вода береться у співвідношенні 1:2. Іншими словами, якщо гречки береться один стакан, то води потрібно взяти два. Завдяки такій пропорції крупа виходить розсипчастою. Якщо хочеться більш в'язкої каші, тоді слід додавати більше води. Кеш

Як варити пшеничну кашу пропорції?

Несолодка каша краще виходить на воді, а ось для солодкої страви рекомендуємо використовувати молоко або суміш молока і води. Як правило, на 1 склянку крупи потрібно взяти 3 склянки рідини, якщо вам подобається в'язка структура, а для розсипчастої каші досить буде 2 склянок води або молока. Кеш

Как варить каши: подробная инструкция | Все буде добре
Каша – незамінна на кухні будь-якої господині і мами. Цей універсальний гарнір підходить практично до всіх страв.