З м’яса свинячих голів

Що можна приготувати з голови свині?

Зельц — це сама безпрограшна закуска для господині, яка не хоче довго стояти біля плити, але при цьому вирішила здивувати гостей чимось вишуканим. Так-так, не дивуйтеся. Попри те, що зельц вариться досить довго, від вас буде потрібно зовсім небагато зусиль. Кеш

Як правильно обробити свинячу голову?

Свинячі голови обробляють за такою схемою: відокремлення вух, шпарення, видалення волосу та щетини, обпалення, обчищання від залишків обгорілої щетини та епідермісу, розрубування голів, виймання мозку. На підприємствах використовують спеціальні агрегати (рис. Кеш

Скільки варити голову свині?

Ставимо каструлю на вогонь, доводимо до кипіння і варимо протягом 5-6 годин. Через 6 годин знімаємо каструлю з вогню і розбираємо свинячу голову.

В Україні зросло поголів’я свиней – AgroNews
На 1 травня 2021 року поголів’я свиней в Україні склало 5,88 млн голів, що на 2,4% більше у порівнянні з аналогічною датою минулого року. Про це …