З чим подають кролика на гарнір

Подати кролика з гарніром з картопляного пюре, гречаної каші, макаронів й обов'язково полити сметанним соусом.6 лип. 2020 р.

Що зробити з кролика?

Страви з кролика

  1. Кролик в сметані Кроляче м'ясо цінують не тільки найвибагливіші гурмани, але і звичайні любителі смачного, ніжного і ароматного м'яса. …
  2. Кролик в рукаві …
  3. Кролик в духовці …
  4. Тушкований кролик
  5. Кролик з картоплею в духовці …
  6. Кролик у вині …
  7. Кролик тушкований з грибами …
  8. Кролик з чорносливом

КешСхожі

Як смачно приготувати кролика на сковороді?

Приготування:

  1. Тушку вимоченого кролика обсушуємо за допомогою паперових рушників.
  2. Нарізаємо на шматки.
  3. Прогріваємо сковороду, додаємо олію та вершкове масло.
  4. Викладаємо кролятину. Смажити потрібно на невеликому вогні, при цьому кожні 10 хвилин слід його перевертати. …
  5. Через 40 – 45 хвилин кролятина готова.

Як смачно замаринувати кролика?

Беремо біле сухе вино та воду в рівних пропорціях (у мене по 200 мл), 50 мл соєвого соусу, спеції за смаком. Я додавала в маринад сіль, перець, паприку та розмарин. Кролятину слід тримати в цьому маринаді від 2 годин. Тушку слід залити холодною водою, додати сік половини лимона, крапельку оцту та гілочку розмарину.

Что подать на гарнир к кролику?
Мясо кролика имеет нежную структура, иногда его сравнивают с молодой телятиной. На гарнир к диетическому мясу кролика подойдет отварной картофель, а также картофельное пюре.