Який торт на весілля?

У більшості випадків пари вибирають круглий триярусний торт із бісквіту з кремом. Такі весільні торти відмінно доповнюють ягоди, прикраси з глазурі та мастики. Тим, хто віддає перевагу більш легким десертам, підійде торт-суфле. Відкритий торт з медових чи горіхових коржів найкраще виглядає на весіллі в еко-стилі.

Безпрограшні варіанти начинок для ідеального весільного торта:

  • Легкий йогуртовий мус із прошарком із ягід.
  • Сметанний крем із шоколадною крихтою на повітряному шоколадно-вершковому бісквіті.
  • Ніжне сирне суфле зі шматочками фруктів.
  • Гармонія смаків сирного мусу та пюре з тропічних фруктів.

Топ-5 начинок для весільного торта

  1. Збиті вершки з скибочками свіжих або консервованих фруктів та ягід. Доповнена бісквітними коржами, ця начинка – Найніжніша з можливих.
  2. Заварний крем. Він може поєднуватися з будь-яким видом коржів: листкові, пісочні, медові…
  3. Шоколадно-вершкова начинка. …
  4. Тірамісу. …
  5. Суфле та йогурти.

За основу розрахунку щодо ваги весільного торта, зазвичай, береться кількість запрошених гостей. На кожного гостя розраховується приблизно 200 грам + додаткові 500 грам на кожних 10 осіб. Якщо ваше весілля готується на 50 гостей, то вага торта становитиме десь 12…13 кг.