Який має бути плов

З смаковими якостями плову важко позмагатися багатьом стравам. Соковиті шматочки м'яса, які так і тануть у роті, і все це перемішано з рисом і овочами. І не просто перемішано, сік м'яса і овочів наситили рис, а ароматні приправи надали страві витончений аромат і колір!

Який має бути рис на плов?

Для домашнього плову підійдуть сорти рису басматі і жасмин. Також допустимо використовувати довгозерний рис. Новачкам в приготуванні плову рекомендується взяти пропарений рис – він краще зберігає форму і його можна повторно розігрівати.

Що добавляють в плов?

· Приправа для плову з яловичиною – пажитник, сумах, орегано, майоран, чебрець, куркума. · Приправа для плову зі свининою – лавровий лист, каррі, барбарис, базилік, майоран, кмин, гвоздика, сумах. · Приправа для плову з куркою – петрушка, кмин, часник, сумах, каррі, хмелі-сунелі, чорний перець горошком.

Як варити плов щоб він був розсипчастий?

Рис ретельно промити у воді, викласти по верху, розрівняти, не торкаючись м'яса. Долити води (250 мл). 6. Вода має покривати на 2 см вище, в цьому секрет смачного і розсипчастого плову.

Специи для плова. Как приготовить. Рецепт …
Мясо для плова может быть любым: кто-то предпочитает свинину, кто-то говядину. На Востоке узбекский плов готовят из баранины – блюдо становится …