Які овочі запікають у духовці

Серед великого списку овочів найбільшою популярністю користується запечена картопля, який запікають цілком, скибочки, шматочки. Але не варто забувати про інші овочі, як морква, капуста, кабачки, цибуля, цукіні, баклажани, буряк, солодкий перець, помідори. Всі ці овочі також гарні в печеному вигляді.

Як приготувати запечені овочі в духовці?

Правильна температура для запікання овочів у духовці – не нижче 200 градусів. 30 хвилин у такому “солярії” зроблять овочі рум'яними та карамелізованими. Низькі температурні режими навіть при тривалому запіканні не дадуть вам бажаного ефекту. Кеш

Скільки готувати овочі в духовці?

Запікання овочів при мінімальній температурі Оптимальна температура для запікання – не нижче 200 градусів. Так овочі добре прожаряться і не будуть сирими. Якщо ви хочете добитися більш інтенсивного результату, запікайте їх протягом 30 хвилин при більш високій температурі.

Як запікати овочі в духовці у фользі?

Нарізати вершкове масло на НЕ великі кубики і додати продукт до овочевих часточок. Перемішати овочі і викласти на деко застелене фольгою. Щільно запечатати лист фольги і відправити в духовку не менше ніж на годину. Запечені овочі у фользі слід запікати при температурному режимі у 180 градусів.

Запечені овочі в духовці – 20 дуже смачних рецептів
Апетитний рецепт приготування овочів у духовці у фользі. Тобі знадобиться: 1 баклажан, 1 кабачок, 1 помідор, 2 перці, 1 морква, 1 цибулина, часник, спеції, 3 ст.л. рослинного масла.