Як зварити густе абрикосове варення без кісточок на зиму

Що можна зробити з абрикосів на зиму?

Заморожені абрикоси можна використовувати як завгодно: готувати фруктове пюре для дітей, робити пастилу і мармелад, додавати як начинку у випічку, додавати в компот, готувати соуси.

Що можна зробити з абрикосів?

З абрикосами існує безліч страв. Їх використовують для соусів і салатів, напоїв і компоту, їх консервують і сушать, роблять з них сік. У вітчизняній кулінарії найбільш поширеними рецептами з абрикосами є десерти, випічка, варення і вареники з абрикосами.

Як зробити густе варення з абрикосів?

Інгредієнти:

  1. Абрикоси помийте, видаліть кісточки і покладіть в ємність, у якій будете варити варення. Посипте цукром і залиште на 10-12 годин. …
  2. Поставте абрикоси на вогонь і, помішуючи, нагрійте на швидкому вогні до кипіння.
  3. Варіть протягом 5 хвилин, після чого відразу розкладіть в стерилізовані сухі банки і закатайте.

Варення з абрикосів без кісточок: 11 рецептів на …
Варення з абрикосів без кісточок — смачне і ароматне ласощі, які просто обожнюють дорослі і діти. І зараз розглянемо рецепти, як можна заготовити на зиму такий улюблений багатьма десерт. Варення з абрикосів без …