Як зберегти гарбуз для виробу

Можна акуратно надрізати плід і вибрати всю м'якоть, тоді Ви зможете зробити вироби з гарбуза. Всю м'якоть поміщаємо в холодильну камеру. Там гарбуз буде зберігатися 1-1,5 тижні. Якщо ласувати гарбузом Ви будете не скоро, то поділіть гарбуз на порційні шматки і приберіть в морозильник.

Як правильно зберігати гарбуз?

Гарбуз — досить вибагливий овоч, коли це стосується умов для зберігання. Йому подобається прохолода, помірно сухе повітря та темнота. Тому зберігати гарбузи потрібно за температури від 4℃ до 9℃ і вологості 60-70%. Якщо у вас немає льоху — гарбузи добре перезимують у теплій (але без опалення!) Кеш

Як довго зберігати гарбузи?

Кращими умовами вважаються температура повітря від 4 до 9°C і вологість 70%. Якщо у вас є льох або комора, то помістіть урожай туди. Підходящим місцем для зберігання культури у квартирі вважається лоджія. Як тільки ви визначилися з локацією, покладіть гарбузини на невеликій відстані один від одного.

Чому гниють гарбузи що робити?

Такий гарбуз ще може зберігатися деякий час, проте варто за ним спостерігати. Можливо, загнивання плодів гарбуза пов'язане з тим, що рослини були уражені під час вегетації антракнозом, альтернаріозом, борошнистою росою, білою гниллю або іншими захворюваннями.

Як зберігати гарбуз після збирання? – Study.lviv.ua