Як засмажити яйце

Як приготувати яєчню Розігрійте пательню, а потім акуратно вливайте по одному яйцю, щоб не пошкодити жовток. Для яєчні це принципово. Смажте 2-3 хвилини на середньому або маленькому вогні, не накриваючи кришкою, щоб білок згорнувся, а жовток залишився рідким. Посоліть до смаку.

Як зварити яйце не круто?

Якщо хочете отримати рідкі яйця, або зварені некруто, тримайте їх у воді 4 хвилини. Жовток буде мати жовтогарячий колір, як у сирому яйці, а як розріжете таке яйце – він красиво розтечеться. Для ніжних жовтків з оксамитовою текстурою тримайте яйця у воді 6 хвилин.

Як посмажити яйце в мікрохвильовці?

Яєчня в мікрохвильовці: як приготувати Проткніть жовтки гострим ножем, щоб вони не луснули під час нагрівання. Поставте у мікрохвильову піч, накрийте кришкою або керамічної тарілкою і випікайте 2 хвилини (потужність 700 Вт). Яєчня готова. Смачного!

Як правильно розбити яйце?

Цільтесь в бічну частину яйця, посередині між загостреним і круглим кінцями. Злегка постукайте по ньому, докладаючи стільки сили, щоб розбити шкаралупу, але не порвати внутрішню мембрану. Потім, тримаючи яйце над мискою чи сковородою, розсуньте тріщину великими пальцями, випускаючи сире яйце в ємність.

Ідеальна яєчня — як правильно смажити яйця, поради та …
Якщо ви хочете приготувати ідеальну яєчню, вам потрібно посмажити її на якомусь жирі. Жир не лише надає насичений смак, а й діє як фізичний бар’єр між яйцями та дном сковороди, запобігаючи їхньому прилипанню. Це часто може врятувати вашу яєчню незалежно від того, використовуєте …