Як швидко збити масло з домашньої сметани?
Збивати міксером на середній швидкості кілька хвилин, доки сметана не перетвориться на масляну крихту і почне відокремлюватися масляна рідина (пахта). Продовжувати збивати, доки не утвориться багато масляної рідини.
Як правильно зібрати сметану з молока в домашніх умовах?
Збираємо сметану: Бутель з молоком який ми відставили спочатку, даємо йому 1-2 дні для скисання. Дивлячись яка температура в приміщенні(бажано тепла). Коли вже чітко видно сметана відбилась, і зверху, якщо трону ти ложкою, то вона густа.
Як швидко збити домашнє масло?
Результат точно порадує: масло повністю натуральне, на відміну від магазинного. Основою масла є сметана. Беремо максимально жирну (в ідеалі сметану із села) і перекладаємо в невелику каструлю. Беремо міксер і починаємо її збивати на максимальній швидкості: 3-4 хвилини цілком достатньо.
Як зробити масло зі сметани за рецептом на відео | Стайлер
Для приготування масла потрібно брати домашню сметану. Не обов’язково, щоб вона була дуже свіжою. Підійде навіть та, яка вже давно стоїть у холодильнику. Вона може бути стара, термін придатності вже добігає кінця, але вона не повинна бути зіпсованою або простроченою. Для …