Як висушити гарбуз для виробів швидко в духовці

Як правильно сушити гарбуз в духовці?

Сушіння в духовці Сушіння відбувається у два етапи: Спочатку, протягом 5 годин, овоч має сушитися при температурі 55-60 °C. Коли пройде зазначений час гарбузові шматки слід перевернути та залишити, щоб повністю охолонули. Наступний етап, сушіння гарбуза до повної готовності, вимагає збільшення температури до 75-80 °C.

Як швидко запекти гарбуз?

Гарбуз нарізати великими шматочками, розтопити масло і деякою його кількістю змастити форму для запікання. Викласти гарбуз на форму в один шар, змастити маслом. Кожен шматочок посипати цукром і прянощами, відправити в духовку на 20 хвилин при температурі 180 °C.

Скільки часу пекти гарбуз в духовці?

Гарбуз вимити, зняти шкірку й видалити внутрішні волокна до щільної м'якоті. Порізати його шматочками невеликого розміру. Покласти все у форму для запікання. Посипати цукром гарбуз і відправити у духовку на 30 хвилин при температурі 180°C (час запікання можна варіювати за смаком).

Як правильно висушити гарбуз для виробів
Нагрівають духовку до 60 ° С. Встановлюють лист з шматочками гарбуза і сушать з відкритими дверцятами протягом 6 годин. Задіюйте режим обдування для рівномірного охоплення скибочок повітрям. Остудіть скибочки. Переверніть їх на іншу сторону. Підвищіть температуру до 70 ° С. Встановіть деко і сушіть до повного висихання. У електросушарці