Як в’ялити сливу в домашніх умовах

Як зробити Вялені сливи в домашніх умовах?

Розрізати сливи на дві частини і видалити з них кісточки. Кожен шматочок посипати сіллю і травами, укласти сливи в один шар на деко і поставити в духовку (температура 120 градусів) на 4-5 годин. Після того, як слива зменшиться в розмірі, дістати її з духовки. Кеш

Як зробити Гнічені сливи?

Приготовані таким чином сливки мають смак шампанського – ось спробуйте самі. Рецепт нескладний: твердуваті сливи закладають у глиняний горщик, посипають сіллю, додають меду, кладуть гніт і дають побродити тижнів три. Це гарна закуска до м'яса, риби чи навіть до картоплі. А МОЖНА Й З ШОКОЛАДОМ.

Як зберігати в Ялені сливи?

В'ялені сливи прекрасно зберігаються в холодильнику протягом року їх можна додавати в салати і використовувати при випічці, інформує Ukr. Media. Для в'ялення підхід не любі сливи, найкраще використовувати ті сорти в яких м'ясистий м'якуш, достатньо цукру і трохи вологи. Кеш

Як пов’ялити сливи вдома: рецепт в’ялених слив | FoodOboz
1. Сливи очистити від кісточок і розкласти на пергаменті або тефлоновому килимку. 2. Зверху сливи посолити, посипати цукром та "Італійськими травами". 3. В’ялені сливи можна зав’ялити в домашній духовці або в сушарці, …