Як смажити плов

Скільки часу готувати плов?

Рис промити, викласти на свинину. Якщо потрібно – залити водою (вона повинна покривати рис на 2-2.5 см). Накрити кришкою, поставити мінімальний вогонь і готувати плов 40-45 хвилин. Кеш

Як варити плов щоб він був розсипчастий?

Рис ретельно промити у воді, викласти по верху, розрівняти, не торкаючись м'яса. Долити води (250 мл). 6. Вода має покривати на 2 см вище, в цьому секрет смачного і розсипчастого плову.

Яку воду додавати в плов?

Обсмажені овочі і м'ясо залити окропом (вода повинна покривати м'ясо з овочами десь сантиметра на два). Кеш

Як приготувати правильний плов — Рецепти — tsn.ua
пропорції: На 700 г рису — 0,5 кг м’яса, 2 великих або 3 середні цибулини, 500 г моркви (можна трохи менше), 250 мл …