Як смажити горіхи кедрові на сковороді

Як правильно смажити горіхи?

Попередньо нагрійте сковороду на середньому або сильному вогні і додайте горіхи. Регулярно струшуйте їх і перевертайте, щоб забезпечити рівномірний нагрів. Вони будуть готові протягом 5 хвилин. Ніколи не відходьте від плити, підсмажуючи горіхи.

Як правильно їсти кедрові горіхи?

І одним з головних його головних інгредієнтів є саме кедрові горіхи. Часто їх додають до піци чи пасти. Але важливо додати їх після термічної обробки, щоб вони не втратили свої корисні властивості. Також готують рис з шафраном, додають до курки та роблять настоянки.

Як смажити горіхи на сковороді?

Поставте сковороду на плиту на середній вогонь. Коли сковорода розігріється, додайте волоські горіхи, розподіливши їх рівним шаром. Перемішуйте їх лопаткою до появи більш насиченого коричневого кольору приблизно 5-7 хвилин. Уважно стежте за горіхами, оскільки вони швидко підгоряють, якщо залишити їх без нагляду.

Як смажити кедрові горіхи на сковороді
Як смажити кедрові горіхи в шкаралупі. Кедрові горішки багаті жирними поліненасиченими кислотами, вітамінами, мікро- і макроелементами, мінералами, …