Як смачно зварити ковбасу

Як закрити ковбасу в домашніх умовах?

Для цього потрібно сиру ковбасу скласти в банку, скрутивши як змійку, накрити кришками і поставити в духовку, як тушонку, а потім дістати з духовки і закрутити.

Як варити ковбасу в домашніх умовах?

Кладемо підготовлену домашню ковбасу в каструлю або глибоку сковороду і заливаємо водою так, щоб вона повністю покривала ковбасу і була на 1-2 см вище її. На середньому або великому вогні доводимо воду до кипіння, після чого зменшуємо вогонь і варимо ковбасу від 30 до 60 хвилин, в залежності від її складу. Кеш

Як Пожарити ковбасу?

При такій технології смаження на сковороду спочатку наливають на 1 см води, доводять її до кипіння і вже в окріп кладуть ковбаски, накривають кришкою і тримають на середньому вогні 7-8 хвилин, при цьому потрібно не забути їх перевернути хоча б раз. Кеш

Домашня ковбаса на сковороді – як смажити …
Для приготування страви потрібні такі інгредієнти: вода – 2-3 ст.л.; сира свиняча ковбаса – 1 кільце; зелень петрушки – для прикрашання страви; рослинна олія – 2-3 ст.л. Якщо ви збираєтесь приготувати …