Як засолити огірки щоб були хрусткі?
Банки з огірками, засоленими холодним способом, закривають капроновими кришками і зберігають у холоді. А банки з огірками, залитими гарячою водою, закочуються залізними кришками і можуть зберігатися при кімнатній температурі. 4. Щоб солоні огірки вийшли щільними і хрусткими, замочіть їх у холодній воді на 3-4 години.
Якою водою краще заливати малосольні огірки?
Спосіб приготування: Зверху викласти менші огірки. Потім накрити їх листочками хрону, вишні та смородини. Додати часник, перець, лавровий лист, сіль. Залити холодною очищеною водою. Кеш
Якою водою заливають квашені огірки?
Малосольні огірки в пакеті: Інгредієнти: 1 кг огірків; 1 столова ложка солі; 1 головка часнику; по 1 пучку базиліку та кропу; 2-3 горошини запашного перцю; 5-7 горошин чорного перцю. Приготування: Вимийте огірки. Якщо вони встигли полежати, залийте їх на пару годин холодною водою. Кеш
Малосольні огірки швидко та смачно
Бажаєте спробувати незвичайний смак малосольних огірочків? Гостренькі огірки в олії з часником припадуть до смаку тим, хто не любить витрачати багато часу на готування, але готовий експериментувати на кухні. Продукти по порядку використання: 1. Огірки – кг. 2. Сіль – 30 грамів або ст. …