Як приготувати тушонку без автоклаву в домашніх

Скільки часу потрібно стерилізувати тушонку?

Налити холодну воду до плічок банок і запалити вогонь на плиті. Зверху на кришки потрібно встановити вантаж у вигляді тарілки або сковороди, щоб не підіймалися банки та не злітали кришки. Накрити каструлю, щоб вода швидше закипіла. Коли закипить, зробити мінімальний вогонь та стерилізувати банки з м'ясом 5-6 годин. Кеш

Чому зриває тушонка?

Автоклав нагрівається, вода розширюється, і в замкнутому просторі створюється надлишковий тиск. А при надмірному тиску вода не може закипіти навіть при температурі 120 С °. Відбувається стерилізація. Після цього автоклав остигає до первісної температури, розкривається і дістається консервація.

Скільки годин має варитися тушонка?

Додати воду, закрити каструлю кришкою, варити тушонку близько 7 годин. Періодично потрібно перемішувати блюдо, щоб спеції рівномірно розподілилися, а сама тушонка приготувалася з усіх боків.

Домашня тушонка без автоклаву. Пристрій для …
Шановні мої глядачі.Посуд я купляю в інтернет-магазині Krauff: https://sgo.one/278nw0 та в Delimano: https:/…