Як приготувати м’яке тісто для пиріжків

Вбийте в миску яйце, влийте 100 мл соняшникової олії та всипте 500 г борошна. Перемішайте інгредієнти ложкою, щоб вони трішки об'єдналися. Притрусіть робочу поверхню борошно, з миски перекладіть тісто та замісіть його. Воно має вийти однорідним та м'яким.

Як приготувати тісто для пиріжків?

Маргарин розтопити, остудити, додати до борошна з дріжджами. Всипати цукор і сіль, влити тепле молоко і рослинне масло. Ретельно перемішати, потім руками замісити тісто, накрити його рушником або плівкою. Прибрати в тепле місце на 1 годину, потім знову замісити і знову залишити на 1 годину. Кеш

Що робити щоб тісто було пухке?

Для того, аби випічка довше залишалася свіжою і не засихала, до тіста для пирогів, млинців і навіть оладок слід додати трохи манки. Також можна підмішати кілька столових ложок житнього борошна – ефект буде такий самий.

Як зробити дріжджове тісто без молока?

Інгредієнти: вода (250 мл), сіль (1 ч. л.), цукор (2 ч. л.), рослинна олія (100 г), дріжджі (20 г), борошно (520 г), для солодкої випічки – цукор (100-120 г).

М’яке, як пух: рецепт ідеального тіста для пиріжків і сосисок
Воно ідеально підходить для приготування сосисок у тісті, пиріжків та іншої випічки. Ідеальне тісто для пиріжків. Інгредієнти: борошно — 500 г; дріжджі швидкодіючі – 10 г; цукор – 2 ст. л;