Як правильно сушити волоський горіх

Як правильно сушити волоські горіхи в домашніх умовах?

Волоські горіхи в шкаралупі вимити і протерти рушником. Викласти їх на деко впритул один до одного. Нагріти духовку до 45° і поставити в неї горіхи на 3 години. Дверцята духової шафи повинна бути злегка прочиненими для доступу свіжого повітря. Кеш

Як правильно сушити лісові горіхи?

Якщо сушите в шкірці – сушіть на сонці або в духовці при температурі 120 градусів за Цельсієм і з причиненими дверцятами. Так горішки викладені одним шаром на деко, висушаться за 5-6 годин. Але щоб шкідники не зіпсували заготовку, краще почистити ліщину та відправити до електросушарки.

Як правильно зібрати волоський горіх?

Плоди дозрівають нерівномірно: спочатку розтріскуються ті, які розташовані з південного боку, на нижніх гілках. Зазвичай плоди струшують з дерева й одразу збирають. Не можна залишати горіхи, які впали на землі, оскільки від вологи і роси вони почнуть псуватися. Не варто також зривати горіхи, якщо оболонка ще щільна. Кеш

Як сушити волоські горіхи в домашніх умовах: в шкаралупі, в …
Осінь — час збору горіхів. У наших широтах найбільш поширені волоські горіхи. Вони добре підходять для приготування різних страв, випічки, десертів. Але це дуже врожайний вид горіхів. Зазвичай їх не виходить використовувати без необхідності зберігання. Щоб зберегти корисний продукт, …