Як правильно посмажити сир халумі

Щоб посмажити сир Халумі вдома вам потрібно всього кілька кроків: розігрійте антипригарну сковорідку або з керамічним покриттям. Змастіть її олією. Наріжте сир невеликими шматками 5-8 мм завтовшки та обсмажте з обох сторін по 1-2 хвилині. Додайте до сиру спеції та прянощі на ваш смак та подавайте до столу.22 січ. 2021 р.

Як робити сир халумі?

Основний спосіб приготування халумі – це смаження без додавання олії. Просто берете суху та чисту пательню, нагріваєте, робити вогонь середнім, ближче до мінімального. Нарізаєте сулугуні шматками, приблизно 1.5-2 см, та обсмажуєте з двох сторін до готовності. Під час літнього сезону, халумі також смажать на грилі. Кеш

Як правильно смажити сир?

  1. Сир нарізати на скибки товщиною прибл. 1-1,5 см.
  2. Крок 2. Яйце вимішати з приправами.
  3. Крок 3. Сир мокати в розмішане з приправами яйце і обкачувати в сухарях.
  4. Крок 4. Смажити декілька хвилин, щоб сир пом'якшав, але не розплавився на пательні.
  5. Крок 5. Подавати на листі салату з картоплею «фрі» та будь-яким додатком, напр.

Як зберігати халумі?

При цьому, вам не варто турбуватися, як зберегти форму і свіжість Халлумі в спекотні літні дні до його приготування на природі, адже сир можна зберігати при мінусових температурах вдома, а для транспортування на пікнік перекласти в сумку-холодильник з акумуляторами холоду.

Сир Халумі – як посмажити – рецепт Ольги Мартиновської
Розігрійте пательню до температури 180 градусів. Сир Халумі наріжте скибочками товщиною 1-1,5 см, викладіть на пательню на суху сковорідку без олії та масла, обсмажте. Повинна з’явиться хрумка …