Як посолити квашену капусту в бочці

Як квасити капусту на зиму в бочці?

На 1 літр води додайте дві столові ложки солі і добре перемішайте. Коли сіль розчиниться, влийте розсіл в капусту. Для заквашування капусти потрібно близько 10 днів. Кожен день вранці і ввечері капусту потрібно протикати до самого дна дерев'яною паличкою в кількох місцях. Кеш

Скільки солі на 1 кг квашеної капусти?

Для того, щоб посолити 1 кг нашаткованої капусти, нам знадобиться 25-30 г солі. Якщо ваг у вас немає, запам'ятайте, що столова ложка без гірки – 25 г, з гіркою – 30 г. Для більшого об'єму капусти, збільште кількість солі пропорційно: на 2 кг капусти – 50-60 г солі і так далі.

Що потрібно щоб квашена капуста була хрусткою?

Щоб капуста була хрусткою, рекомендується процес заквашування починати при кімнатній температурі, а закінчувати приблизно при 0 ° С. Для отримання хрусткої капусти готуємо її в розсолі. Особливість в тому, що за цим рецептом капусту не потрібно м'яти для виділення соку.