Однак у незапущених випадках свинину можна врятувати, якщо скоріше провести термічну обробку. Налийте в таз або каструлю 5 л води і додайте в неї 5 г марганцівки. Розчин повинен вийти середньої концентрованості і мати світло-рожевий відтінок. Замочіть м 'ясо на 2 години, потім промийте у воді і готуйте страву.27 груд. 2020 р.
Як смажити свинину щоб була м’яка?
На сильне полум'я помістіть сковороду з олією. Покладіть туди свинину і обсмажуйте її по 5 хвилин з кожного боку. Після цього заберіть сковороду з вогню, накрийте кришкою і дайте м'ясу постояти близько 10 хвилин.
Як замаринувати свинину щоб була м’яка?
Наріжте м'ясо на порційні шматочки та залиште на ніч в кислому середовищі. Як маринад можна використовувати кефір, майонез, суміш майонезу з гірчицею і лимонним соком. Також можна просто натерти м'ясо оцтом або лимонним соком. Прибираємо підготовлене м'ясо на ніч в холодильник.
Як довго смажити свинину?
Смажиться свиняче м'ясо від 15 до 25 хвилин до повної готовності, якщо шматки у вас великі. Для маленьких шматочків буде досить 3-5 хвилин прожарювання з кожного боку.
Як обробити свинину (свинячий окіст): майстер-клас в відео
Дивіться, як обробити свинячий окіст, щоб з нього вийшло 5 напівфабрикатів. Майстер-клас Артема Радучіча навчить вас не тільки обробляти свинину правильно, але і, як приготувати з …