Як квасити червоні помідори на зиму

На дно банки викладіть гілочку кропу. Закладіть помідори, нарізаний часник, корінь хрону, шматочок гострого перцю, гілочку петрушки, ще одну гілочку кропу. Залийте помідори водою і закрийте кришкою. Такі помідори будуть зберігатися у погребі всю зиму.

Якою водою заливати квашені помідори?

Спосіб приготування В стерилізовані банки розкласти помідори. Обережно залити окропом і залишити на 10 хвилин. Після цього воду з банок злити в каструлю. Всипати сіль і цукор, додати кілька горошин чорного перцю і лавровий лист.

Скільки солі на літр води на квашені помідори?

Сіль розчинити в холодній питній воді з розрахунку 2 столові ложки на 1 л води. На дно емальованої каструлі викласти половину листя, а також пару парасольок кропу. Потім укласти помідори, пересипаючи їх часником і горошинами перцю. Зверху помідорів викласти листя і парасольки кропу, що залишилися. Кеш

Скільки треба солі на 3 літрову банку помідорів?

Рецепт квашених помідорів з розрахунку на 3 літрову банку

  1. помідори – 2 кг;
  2. вода – півтора літри (стільки, щоб увійшло залити помідори в банці);
  3. часник – 3-4 шт.;
  4. сіль – 2 столові ложки;
  5. цукор – 5 столових ложок;
  6. перець горошком – 4-5 шт.;
  7. лавровий листок 2-3 шт.

Квашені помідори в 3-літрову банку(рецепт за 3 дні) у відрі.
Процедура закваски дуже проста. Вимили помідори, скласти з в банку, покласти в банку часник (2-4 зубчики на 3-х літрову банку), парасольки і / або …