Як їсти кабачки сирими

Що буде якщо з’їсти сирий кабачок?

Кабачок є гіпоалергенним овочем , тому його рекомендується вводити в прикорм в першу чергу , завдяки легкому засвоєнню організмом. Сирі кабачки і його сприятливий вплив на кишечникВживання сирих молодих кабачків сприятливо позначається на яснах , роботі шлунку і кишечника. Кеш

Як Пожарити смачно кабачок?

Пательню розігрійте, налийте на неї оливкову олію та теж трохи прогрійте. Прикрутіть вогонь до мінімуму. Тепер час смажити кабачки: для цього кожну скибочку кабачка обваляйте у борошні зі спеціями та обсмажте на пательні до золотистого стану.

Що можна приготовить з кабачків?

Найчастіше з кабачка готують млинці, оладки, салати, рагу, пасту, напої, рататуй, запіканки та пироги. Також їх маринують, солять, консервують та роблять заготовки на зиму.

Їсти сирими. Незвичайний рецепт кабачків від Євгена …
Приготування: Наріжте кабачки довільно, як вам подобається. Натріть на них лимонну цедру, посоліть, додайте ванільний цукор і заправте оливковою олією. «Кабачки сирі, бо можна задовбатися, якщо постійно їсти їх смаженими. А от коли нічого з ними не робити і прийняти їх, як вони є, то вам відкриється цілий новий світ.