Як готувати тісто для пиріжків

Як приготувати тісто для пиріжків?

Маргарин розтопити, остудити, додати до борошна з дріжджами. Всипати цукор і сіль, влити тепле молоко і рослинне масло. Ретельно перемішати, потім руками замісити тісто, накрити його рушником або плівкою. Прибрати в тепле місце на 1 годину, потім знову замісити і знову залишити на 1 годину. Кеш

Як зробити тісто для Жарених пиріжків?

У просіяне борошно всипати дріжджі, додати сіль, цукор, рослинну олію і тепле молоко (воду). Замішувати тісто спочатку ложкою, а потім – руками, накрити рушником і прибрати на 40-50 хвилин в тепле місце. Дістати тісто, обмяти, розділити на кілька шматочків.

Як зробити дріжджове тісто без молока?

Інгредієнти: вода (250 мл), сіль (1 ч. л.), цукор (2 ч. л.), рослинна олія (100 г), дріжджі (20 г), борошно (520 г), для солодкої випічки – цукор (100-120 г).

12 найкращих рецептів тіста для пиріжків
Тісто для пиріжків має бути легким, пухким і, звичайно, смачним. Пропонуємо 12 покрокових рецептів різних видів тіста для пиріжків у духовці або …