Як готувати пастилу зі сливи

Промиті і очищені від кісточок сливи розкласти рівним шаром на деко, застелене пергаментом. Запекти в духовці до м'якості, перетерти через сито або подрібнити за допомогою блендера. Пюре тонким шаром до 0,5 см розподілити по застеленому пекарської папером деку і відправити сушитися в духовку.

Як робити пастилу в домашніх умовах?

Взяти блендер і подрібнити ягоди з цукром в пюре. Деко застелити пергаментом і викласти на нього вишневе пюре. Сушити пастилу в духовці при 70-80°C 4-6 годин, потім остудити. Готову пастилу згорнути" трубочками" або нарізати смужками.

Як зрозуміти що пастила готова?

Як зрозуміти, чи готова пастила? Пальцем руки натискаємо на поверхню пастили, якісна правильно приготовлена пастила повинна бути пружною, але м'якою, її структура повинна бути рівномірною без грубих твердих місць і виділеного під час сушіння сиропу. Кеш

Як сушити пастилу в сушарці?

Якщо у вас немає піддонів для приготування пастили – необхідно додатково їх придбати. Запустіть сушарку і встановіть необхідну температуру та час сушіння відповідно до рекомендованих. Зазвичай пастилу слід сушити при низькій температурі (45 градусів Цельсія) протягом 10-12 годин.

12 рецептів пастили зі сливи, з якими впорається будь-яка …
Якщо хочеш повністю позбутися шкірки, тоді перетріть сливове пюре через сито. Тобі знадобиться: 1 кг сливи, 100 г цукру. Приготування:Видали зі сливи кісточки і подрібни її блендером. Додай цукор або мед, спеції до смаку і залиши все на 10 хвилин. Ще раз перемішай заготовку і вили …