як приготувати часникові стрілки Часникові стрілки помити, перебрати, видалити “коробочки” з насінням. Решту стрілок порізати на частинки по 3-4 см. Покласти порізані пагони в сковороду з олією та смажити на середньому вогні під кришкою 15-20 хв., поки вони не розм'якнуть.
Скільки часу варити Стрілки часнику?
Часникові стрілки промити, порізати на шматочки 2-3 см завдовжки. Залити холодною водою на 2-3 год. Злити воду, залити окропом на 2-3 хв. В каструльці розігріти олію, додати стрілки, долити воду і тушкувати на слабкому вогні 10 хвилин. Кеш
Що можна приготувати із стрілок часника?
5 смачних страв з часникових стрілок (рецепти)
- Паста з часникових стрілок (соус Песто) Песто, це італійський соус на основі базиліка, сиру і оливкової олії. …
- Смажені стрілки часнику Ріжемо стрілки довжиною 6-7 см. …
- Мариновані часникові стрілки …
- Заморожені часникові стрілки на зиму …
- Часниковий крем суп з сирними грінками
Як приготувати стрілки часнику з яйцями?
У невелику миску розбиваємо яйця, солимо і перчимо їх за смаком, додаємо до них дрібно нарізану зелень і сир. Сковороду розігріваємо з рослинною олією. Викладаємо на неї часникові стрілки. Обсмажуємо їх на середньому вогні приблизно 2-3 хвилини.
Як смачно приготувати часникові стрілки — …