Як бланшувати перець перед заморожуванням

Бланшування полягає в тому, що продукт спочатку занурюють в окріп (дуже швидко, на кілька секунд), а потім обливають його крижаною водою.2 вер. 2016 р.

Як правильно заморозити перець для фарширування?

Такі перчики взимку можна використовувати для фарширування. Перець потрібно розрізати уздовж навпіл, потім кожну половинку розрізати уздовж ще раз. Скибочки перцю необхідно нарізати поперек тонкими смужками або кубиками. Далі шматочки перцю покласти в пакет для заморожування і помістити в морозилку.

Як доглядати за перцем у відкритому грунті?

Перець у відкритому ґрунті — догляд До відновлення росту поливати рослини треба часто, через кожні 2-3 дні, орієнтовно по 1,5 л води на кущик. Якщо стоїть спека, перці поливають вдвічі частіше. Після відновлення нормального росту поливи поступово зменшують, коригуючи частоту за підсиханням землі та кількістю опадів.

Скільки часу дозріває перець?

Дозріває перець через 100-150 днів із моменту появи сходів, але точно розрахувати терміни посіву можна за характеристиками сорту. Наприклад, ранньостиглий перець сіють за 65 днів до висадки розсади на постійне місце, середньостиглий – за 70 днів, пізній – за 75 днів.

Як бланшувати болгарський перець перед заморозкою
Як заморозити перець? Нарізані перці викладаємо на обробні дошки. Перець поміщаємо в морозильну камеру до заморозки. Заморожений перець упаковуємо в 2-3 поліетиленові пакети.