Яблучний сік заготівля на зиму

Скільки кип ятити яблучний сік на зиму?

Роблять його двома основними способами. У першому випадку сік на зиму кип'ятять з додаванням цукру, а потім гарячим розливають по банках і закочують. У другому свіжовичавлений яблучний сік проціджують, доводять до кипіння і, розливши по банках, стерилізують 10-15 хвилин і закочують. Кеш

Як приготувати яблучний сік без соковижималки в домашніх умовах?

Для того, щоб приготувати яблучний сік за допомогою м'ясорубки, вам потрібно:

  1. вимити яблука і розрізати їх на частини;
  2. пропустити фрукти через м'ясорубку;
  3. зцідити сік, що вийшов, в каструлю;
  4. через серветку або марлю туди ж зцідити густу яблучну масу.

Кеш

Як зробити свіжий яблучний сік?

Як такий сік приготувати, знають, напевно, все: Потрібно гарненько помити яблука (плоди повинні бути здоровими, з чистою шкіркою), порізати їх на четвертинки, пропустити через соковижималку і випити свіжий сік. Цей напій приведе вас до тями після важкого дня, зніме втому.

Домашний ЯБЛОЧНЫЙ СОК на зиму … – YouTube
Домашний ЯБЛОЧНЫЙ СОК на зиму. Сохраняем с пользой. ЗАГОТОВКИ на ЗИМУ: https://www.youtube.com/playlist?list… https://www.youtube.com …