Транспортування охолодженого м’яса птиці

Перевезення охолодженого м'яса дозволяється у фургонах, температура повітря в яких не перевищує 4 градусів Цельсія. Підморожене м'ясо, як правило, перевозиться на мінімальні відстані через складнощі перевезення. Через часткову заморозку тушки схильні розморожуватися, при мінімальному підвищенні температури.

Як перевозять туші охолодженого м’яса?

Заморожене м'ясо спочатку пакують у пергамент або целофан. Потім у блоках поміщають у коробки з гофрованого картону або ящики. Охолоджені туші дозволено до перевезення без упаковки, якщо їх перевозять у тушевозах підвісом на гачках. Оброблене охолоджене м'ясо поміщають у стійкові піддони.

Яка Температура замороженого м’яса має бути щоб не розвивалися мікроорганізми?

Заморожування характеризується зниженням температури м'яса і м'ясопродуктів до мінус 80C і нижче, при якому основна маса вологи, що міститься в тканинах, переходить у твердий стан, припиняється життєдіяльність мікроорганізмів, різко уповільнюються ферментативні та фізико-хімічні реакції.

Як дозволяється перевозити м’ясо?

Будь-яке перевезення свіжих м'ясних виробів може відбуватися лише на невеликі відстані. При закладці товарів у транспортний засіб слід враховувати, що можна викладати продукцію не більше ніж у два шари. Навалом перевозити туші на велику відстань категорично заборонено. Кеш

Як правильно перевозити м’ясо і м’ясопродукти?
До кожного різновиду м’яса є ряд особливих вимог при транспортуванні, які обов’язково потрібно дотримуватися: 1. Перевезення охолодженого м’яса дозволяється у фургонах, температура повітря в яких не перевищує 4 градусів Цельсія. 2. Підморожене м’ясо, як правило, …