Тархун, що з нього готують

Екстракт рослини тархун часто використовують для приготування однойменного лимонаду, а також вин, лікерів і пряного оцту. Крім цього тархун часто зустрічається в рецептах солінь, використовується для приготування консервації або квашених яблук і капусти.16 трав. 2020 р.

Як приготувати напій з Тархуну?

У невелику каструльку налийте 200 мл води, додайте цукор і листя тархуну. Залиште трохи листя для сервірування. Варіть на середньому вогні протягом 10 хвилин, періодично помішуючи. Зніміть з вогню і перебийте блендером.

Для чого використовується тархун?

Тархун має приємний легкий аромат і пряний смак. Його використовують в маринадах і в консервації. Сухий тархун підходить в якості приправи до м'ясних і рибних страв, майонезу. Кеш

Як використовувати естрагон?

Серед спецій тархун вважається однією із найкращих, продається під назвою естрагон. Хоча він із роду полинових, від нього не відчувається ніякої гіркоти. Його додають для ароматизації оцту та гірчиці. Використовують при солінні огірків, томатів, баклажанів, грибів, патисонів.

Тархун (напій) — Вікіпедія
Тархун «Тарху́н» ( груз. ტარხუნა ) — солодкий безалкогольний газований напій зеленого кольору, що поширений в Україні та сусідніх країнах.