Сушені сливи в домашніх умовах

Як сушити сливи в домашніх умовах?

Сушити в духовці необхідно в кілька етапів:

  1. перші 5 годин слід сушити при температурі 50º С;
  2. наступні 6 годин при температурі 70 ºС;
  3. й потім готувати до готовності при температурі 75-80 ºС.

Кеш

Як сушити великі сливи?

Сливу вимити, видалити плодоніжку і м'яті плоди Можете використовувати плоди з кісточкою, в аерогрилі навіть великі плоди добре высушатся, але якщо бажаєте отримати продукт без кісточки, видаліть її Встановіть в аерогрилі температуру 65 °C і сушіть сливи протягом 40 хвилин, залиште остигати на годину Кеш

Скільки часу сушити сливи в сушарці?

Скибочки будуть сушитися швидше і більш рівномірно, але потрібен час на їх нарізку. Приблизно через 12-18 годин сушені сливи готові. Їх добре додавати в каші або просто їсти як закуску. Перед сушкою сливи можна розрізати ножем навпіл, щоб витягти кісточки (і надалі сушити половинками, шкіркою вниз). Кеш

В’ялені сливи в домашніх умовах: простий рецепт приготування
Підготувати сушені трави, сіль і оливкову олію. Розрізати сливи на дві частини і видалити з них кісточки. Кожен шматочок посипати сіллю і травами, укласти сливи в один шар на деко і поставити в духовку (температура 120 градусів) на 4-5 …