Як приготувати суниці на зиму?
Частину ягід викласти в миску. На кожні півкілограма суниці / полуниці потрібно додати 3-4 столові ложки цукру. Злегка перемішати дерев'яною ложкою, намагаючись не роздавити ягоду, і акуратно викласти в сухі чисті банки, накрити кришками. Прибрати в морозильну камеру для заморозки. Кеш
Як зберігати суницю на зиму?
Ягоди необхідно перебрати, насипати на піддон, заморозити, потім пересипати в пластикову ємність або поліетиленовий пакет і зберігати в морозильній камері. При такому способі зберігання можна навіть не відривати чашолистки, а збереження вітамінів всю зиму гарантується. Мити суницю після збору можна за своїм розсудом.
Як краще зберігати суницю?
Зберігати ягоди полуниці краще в спеціальному нижньому висувному відсіку холодильника для фруктів і овочів. Заморожування полуниці. Полуницю можна зберегти ще довше, якщо її заморозити. Для заморожування ягід добре підходять пластикові контейнери та контейнери з товстого скла.
Суниця з цукром на зиму без варіння – кращий рецепт
Як приготувати суницю з цукром на зиму. Свіжа суниця з цукром на зиму – простий рецепт в м’ясорубці; Заморожена садова суниця з цукром на зиму в морозилці