Страви зі стручків зеленого гороху свіжого

Як приготувати свіжий горох?

Наповнити каструлю на 2/3 об'єму холодною водою і довести до кипіння. Додати сіль і соду з розрахунку 1 чайна ложка солі і 1/2 чайної ложки соди на 3 склянки води. Засипати зелений горошок в окріп, накрити каструлю кришкою і варити на сильному вогні до готовності, від 5 до 10 хвилин.

Що приготувати зі свіжого зеленого горошку?

Зелений горошок має свіжий, солодкий смак, тому стане доречним компонентом для м'ясних та рибних страв, салатів, начинок для випічки та намазок на багет. Його можна додавати як у свіжому вигляді, так і термічно обробленим. Кеш

Скільки стерилізувати зелений горошок?

Закласти дно великої каструлі марлею, залити в каструлю воду і поставити зверху баночки з горошком без кришок. 8. Стерилізувати банки з горошком на середньому вогні близько 40 хвилин.

Кулінарні рецепти зі стручками гороху: ідеї для смачних страв
Один з найпростіших способів приготувати страви зі стручками гороху – це додати їх до свіжого салату. Додавши трохи свіжих зелених, цибулі та оливкової олії, ви …