Сквашування вершків отримують

Як отримують вершки?

Вершки — продукт, який отримують шляхом сепарації (відстоювання) цільного молока. Сметана — кисломолочний продукт, який робиться з вершків шляхом додавання в них закваски. Для отримання вершків сепарують незбиране молоко.

Який продукт одержують сквашуванням вершків з наступним дозріванням?

Сметана — це національний слов'янський кисломолочний продукт, який виготовляють на основі пастеризованих вершків шляхом їх сквашування закваскою на чистих культурах молочнокислих стрептококів із подальшим визріванням сквашених вершків. Кеш

Яку сировину використовують для виробництва кисломолочних продуктів?

У виробництві питного молока та кисломолочних продуктів використовуються усі компоненти молока. Виробництво вершків, сметани, кисломолочного сиру, масла, сиру ґрунтується на переробці окремих компонентів молока.

Вершки — Вікіпедія
Вершки́, смета́нка , зах. верхни́на діал. осу́жка — це цінний і поживний молочний продукт, що отримують в процесі сепарування молока. Вершки широко застосовуються від кулінарії до медицини. Являють собою однорідну білу рідину з кремовим відтінком, без грудок жиру, чисту, без сторонніх …