Склад розсолу для огірків

Як правильно зробити розсіл для огірків?

Готуємо маринад. На 1 літр води додати цукор 8 чайних ложок, 4 чайні ложки солі та 6 столових ложок оцту 9-процентного. Кип'ятити 3 хвилини й залити гарячим маринадом банки. Покласти банки стерилізуватися в киплячу воду на 8 хвилин.

Що зробити з розсолу огірків?

Огірковий розсіл можна використовувати в супі, маринаді для м'яса і навіть у випічці. Огірковий розсіл відомий дорослим як відмінний засіб від похмілля. Однак це не єдина корисна властивість розсолу. Рідину з солоних огірків можна додати в випічку, використовувати для маринування м'яса або зварити суп на її основі.

Як Приготувати розсіл для квашених огірків?

Як приготувати кисло-солодкі мариновані огірочки по-польськи Щільно викласти промиті та вимочені у воді огірки. В кожну банку також всипати 3 ст. ложки цукру, 2 ч. ложки солі, влити 80 мл оцту. Налити в банки по вінця холодну воду, накрити бляшаними кришками та поставити у велику ємність, встелену тканиною.

Найпростіший у приготуванні розсол для огірків (на 1 літр води)
Розсол для огірків на зиму готують так само, як і для повсякденної засолки. Великими партіями їх зазвичай заготовляють в об’ємних ємностях (відрах або бочках) і без оцту. Для засолки використовують дуже багато пряностей, які надають овочам незвичайний смак і аромат. На 10 кілограм …