Скільки треба цукру на полуничне варення?
Полуничний джем – рецепт
- полуниця – 500 г;
- цукор – 350-400 г;
- сік лимона – 2 ст. л.
Як варити полуницю?
Полуницю помити, видалити плодоніжки і перебрати, залишивши тільки цілі невеликі ягоди. Потім помістити їх в каструлю, пересипавши цукром, накрити кришкою і залишити на 3 години. Варення слід варити в три етапи: на маленькому вогні довести до кипіння і варити по 5 хвилин, знімаючи піну. Кеш
Скільки часу потрібно варити варення?
Ідеально тримати варення на середньому або малому вогні до кипіння. Дати покипіти 5 хвилин, забрати з вогню та настояти 10-12 годин. Але є різні способи варити варення: в один прийом або в три (п'ятихвилинка, наприклад).
Дуже простий рецепт ідеального полуничного варення
19 червня 2021. Полуничне варення – чудовий спосіб зберегти смак літа надовго. Його легко готувати, щоб взимку …